vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm stof mørkegrå

2.518 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i mørkegrå stof. Med indbygget LED-lys og en størrelse på 80×200 cm vil du sove som en konge hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335766953 Kategori:

Ønsker du en seng, der ikke bare er praktisk, men også tiltrækker opmærksomhed? Så er vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys det ideelle valg til dit soveværelse.

Med sin elegante og slidstærke mørkegrå stofbeklædning giver denne seng et enkelt og rent look, der passer perfekt til enhver indretningsstil. Stoffet er ikke kun åndbart, men også utroligt slidstærkt, hvilket sikrer, at sengen holder i mange år fremover.

En praktisk justerbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov. Den giver også fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at nyde en god bog eller se dine yndlingsprogrammer på tv.

Men hvad der virkelig adskiller denne seng fra de andre er dens farverige LED-lys. Skab et magisk lys i mørket og skab den perfekte atmosfære efter behov. Det er den ultimative måde at tilføje et strejf af elegance og luksus til dit soveværelse.

Men komforten er selvfølgelig lige så vigtig som udseendet. Derfor er denne seng udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilbyder en høj kvalitet og fremragende holdbarhed. Pocketfjedrene tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og stød for en rolig søvn hver nat.

Den medfølgende topmadras er beklædt med et hudvenligt stofbetræk og tilføjer yderligere komfort og blødhed til din soveoplevelse.

Bemærk, at denne seng leveres med en brugermanual for nem montering, og du kan tilpasse længden på LED-stripen ved hjælp af det medfølgende saksesymbol. Vær opmærksom på, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men det betyder ikke, at du ikke kan nyde de fantastiske LED-lys.

Livet er for kort til at sove i en kedelig seng. Giv dit soveværelse det løft, det fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Bestil nu og oplev en fantastisk nattesøvn med stil og luksus.

Scroll to Top