vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lyserød

4.921 kr.

Opnå den ultimative komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i lyserød fløjl. Drøm sødt og vågn forfrisket op på denne attraktive madras i eksklusivt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736271 Kategori:

Dette er ikke en almindelig kontinentalseng. Det er et kunstværk, der smelter elegance, komfort og stil sammen på en fantastisk måde. Introducerer vi vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lyserød – en seng, der får ethvert soveværelse til at forvandle sig til en oase af luksus.

Den bløde og luksuriøse fløjl er ikke kun behagelig at berøre, men den tilføjer også den perfekte sofistikerede stemning til din indretning. Du vil føle dig som en stjerne, når du lægger dig ned på det dejligt bløde og komfortable fløjlsmateriale.

For at give dig den ultimative søvnoplevelse har vi indarbejdet en madras med pocketfjedre. Disse fjedre er kendt for deres fremragende kvalitet og holdbarhed. De tilpasser sig perfekt til din krop, absorberer støj og sikrer en rolig og uforstyrret søvn. Sengen er designet til at give optimal støtte og stabilitet, hvilket gør den perfekt til dem, der sover på maven.

Men det stopper ikke der. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du kan tilpasse den præcis efter dine behov. Den giver fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se din yndlingsserie.

For at fuldende denne drømmeseng har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras, der tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din madras. Den bløde overflade giver dig den perfekte følelse af luksus, mens du sover.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet. Men vær forvisset om, at denne seng og dens kvalitet vil overgå dine forventninger.

Lad ikke denne mulighed for at eje en helt unik og inspirerende kontinentalseng gå fra dig. Gør dit soveværelse til et sted, hvor luksus og komfort kombineres på smukkeste vis. Bestil din vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lyserød i dag og marker starten på en fantastisk søvnoplevelse.

Scroll to Top