vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lysegrå

5.353 kr.

Maksimal komfort og elegance i én seng. Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl lysegrå. Prisværdig kvalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736272 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus i dine drømme med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Denne luksuriøse kontinentalseng er designet til at tilbyde dig den mest behagelige og afslappende søvnoplevelse.

Det bløde fløjlsmateriale, som denne seng er betrukket med, er kendt for sin blødhed og luksuriøse følelse. Med en tæt og jævn fiberstruktur er fløjl både behageligt at røre ved og behageligt at hvile på.

Vi har også sikret, at vores kontinentalseng er meget praktisk. Sengegavlen kan justeres i højden efter dine præferencer og giver dig fremragende støtte, når du sidder op i sengen og gerne vil læse eller se tv.

Madrasen, der følger med sengen, er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet. Disse fjedre er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig din kropsform, hvilket sikrer en behagelig søvnoplevelse. De absorberer også støj og stød, når du vender og drejer dig om natten.

Vi har også taget højde for dit behov for den rette fasthed. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der sover på maven. Du får stabilitet og komfort i perfekt harmoni.

For at tilføje ekstra komfort og beskyttelse har vores madras også en hudvenlig topmadras. Den har et slidstærkt betræk og en blød fyldning, der gør den behagelig at ligge på.

Vi ønsker også, at du skal føle dig tryg ved dit køb. Derfor skal du vide, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med vores vidaXL kontinentalseng med madras får du ikke bare en seng, du får en oplevelse af ultimativ komfort og velvære. Leveres med en brugermanual, der gør monteringen nem og enkel.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse kontinentalseng i fløjl lysegrå. Din søvn og komfort vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top