vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå

5.308 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng. Glem dårlige nætter med den lækre madras i fløjl, der sikrer dig den bedste søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736299 Kategori:

Lad din søvn blive beriget med vores unikke kontinentalseng fra vidaXL. Med sin imponerende størrelse på 200×200 cm og bløde fløjl i en smuk mørkeblå farve, vil denne seng forvandle dit soveværelse til en oase af luksus.

Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch, og vores seng er ingen undtagelse. Den tætte og jævne struktur i stoffet gør det virkelig behageligt at røre ved og lægge sig i. Du vil føle dig som en ægte konge eller dronning, når du kaster dig ned på denne bløde madras.

Vi har også tænkt på din komfort, når du ikke sover. Med den justerbare sengegavl kan du nemt finde den perfekte position til at læse en bog eller se tv. Gavlen er også designet til at give en fremragende støtte til din ryg, så du kan nyde en ren afslapning.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der tilpasser sig efter din krops form og sikrer høj holdbarhed. De individuelle fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Din komfort er vores prioritet, og derfor har vi inkluderet en hudvenlig topmadras til at fuldende din soveoplevelse. Den er lavet af blødt stof, der føles fantastisk mod din hud. Desuden er topmadrassen nem at rengøre og vedligeholde.

Bemærk, at madrassen ikke kan returneres af hygiejniske årsager, når emballagen er blevet åbnet eller fjernet. Vi sørger også for, at montering af denne seng er en let opgave ved at inkludere en brugermanual.

Livet er for kort til dårlig søvn. Giv dig selv den ultimative komfort og luksus med vores vidaXL kontinentalseng. Så hop ombord på en rejse til drømmeland med denne eksklusive seng og saml dine kræfter til en strålende dag. Bestil din i dag og vær klar til at blive blæst væk af komforten.

Scroll to Top