vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl lyserød

5.217 kr.

Oplev den ultimative luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i fløjl lyserød. Sov som kongelige på en ekstra stor madras i stilfuldt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736300 Kategori:

Drøm dig væk til en oase af komfort og stil med vores fortryllende vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i fløjl lyserød. Denne seng tilbyder ikke blot en god nattesøvn, men også enestående luksus og afslapning.

Med dens bløde fløjlsmateriale, vil du opleve en sansemættende berøring, der forkæler dine sanser. Den tætte og jævne struktur af fløjlsmaterialet giver en uovertruffen blødhed og komfort.

Vi har også tænkt på din komfort, når du sidder op i sengen og læser eller ser fjernsyn. Derfor er sengegavlen justerbar i højden, så den giver optimal støtte til din ryg.

Vores madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet. Disse individuelle fjedre sikrer ikke kun en behagelig og stabil søvn, de bidrager også til at absorbere støj og stød, når du bevæger dig om natten.

Madrassen har en mellemhård støtte, der balancerer stabilitet og komfort perfekt. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du kan derfor være sikker på en god nattesøvn og en vågnen, der gør dig klar til dagen.

For at fuldende denne fantastiske seng, får du også en hudvenlig topmadras. Betrækket er blødt, slidstærkt og skånsomt mod din hud – og den øger yderligere komforten.

Bemærk venligst, at af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet eller fjernet.

Sengen er udført i fløjl i en smuk lyserød farve, der vil tilføje elegance og charme til ethvert soveværelse. Den er fremstillet af holdbare materialer som massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ for at sikre lang levetid.

Pakken inkluderer: en sengeramme, en sengegavl med kanter, to madrasser og en topmadras.

Så tag springet ind i en verden af ultimativ velvære og stil med vores vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm i fløjl lyserød. Din søvn og dit soveværelse vil aldrig være det samme igen.

Scroll to Top