vidaXL kontinentalseng med madras 90x200cm fløjl lysegrå

3.048 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Denne luksuriøse seng kombinerer stilfuldt fløjl, perfekt pasform og uovertruffen komfort. Skab din drømmeoase i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736336 Kategori:

Forestil dig at træde ind i en verden af drømmesøvn. Velkommen til vores vidunderlige kontinentalseng, som vil give dig den ultimative komfort og luksus hele natten lang. Lad mig præsentere: vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå.

Lad os starte med at tale om materialet – blød fløjl. Denne seng er dækket af et tæt og jævnt fløjlsmateriale, der både er blødt og luksuriøst at røre ved. Den er skabt til at forkæle dine sanser og give dig følelsen af royalty.

Vores praktiske sengegavl er en af sengens helt fantastiske funktioner. Den kan justeres i højden efter dine behov og giver dig en fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller nyde din yndlingsserie. Komfort er nøglen til en god nattesøvn, og vores kontinentalseng er designet til netop dette.

Lad os nu tale om selve madrassen, som vil være basisen for din drømmesøvn. Den er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet. Disse fjedre absorberer støj og stød og tilpasser sig perfekt til din krop. Med en mellemhård støtte, er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Der vil ikke være nogen kompromisser med komforten.

Som prikken over i’et er vores hudvenlige topmadras en ekstra luksus, der fuldender oplevelsen af din drømmeseng. Den har et blødt stofbetræk og et fyld af skum, der garanterer maksimal komfort og en behagelig overflade at hvile på.

Vores kontinentalseng leveres med en brugermanual for nem montering, og du vil også modtage en komplet pakke, der inkluderer sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Slut dig til vores verden af drømmesøvn og oplev luksus som aldrig før. Livet er for kort til dårlige søvnoplevelser, så forkæl dig selv med vores vidaXL kontinentalseng med fløjl i lysegrå. Din krop og sind vil takke dig.

Scroll to Top