vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 fløjl lysegrå

4.687 kr.

Oplev den ultimative komfort og stil med vidaXL’s kontinentalseng i fløjl lysegrå. Skabt til en god nats søvn. Gør dit soveværelse luksuriøst i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736400 Kategori:

Træd ind i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Denne seng er designet til at give dig den bedste søvnoplevelse, du nogensinde har oplevet.

Sæt dig tilbage og slap af i den bløde og luksuriøse fløjlstof. Dens tætte og jævne fibre gør det behageligt at røre ved og sørger for, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Foruden den utrolige komfort har sengen også en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden efter dine behov. Denne gavl giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og læse en god bog eller se dine foretrukne tv-programmer.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre – en markant kvalitetsstandard inden for fjedermadrasser. Disse individuelle pocketfjedre sikrer enestående holdbarhed og tilpasningsevne, samt effektivt absorberer støj og stød, når du bevæger dig rundt om natten.

Madrassen giver en mellemhård støtte, der sikrer stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet. Den er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Som et ekstra lag af luksus kommer vores seng også med en hudvenlig topmadras. Den er beklædt med et slidstærkt og behageligt stofbetræk og tilføjer en ekstra dimension af blødhed og komfort til din soveoplevelse.

Vær dog opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Sengen er fremstillet i lysegrå fløjl (100% polyester) og er lavet af en kombination af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Målene er 193 x 147 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrasen er hvid og lysegrå og er lavet af fløjl (100% polyester) samt pocketfjedre og skum. Den måler 140 x 190 x 20 cm (B x L x H).

Topmadrassen er hvid og har et betræk af stof (100% polyester) samt et fyld af skum. Den måler 140 x 190 x 5 cm (B x L x H).

Pakken indeholder en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras.

Træd ind i komfortens verden med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå, og tilføj et touch af luksus til dit soveværelse. Perfekt designet til at opfylde dine behov for en god nattesøvn.

Scroll to Top