vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm fløjl lysegrå

5.191 kr.

Få din drømmesøvn med voksenlegemærket vidaXL. Oplev ultimativ komfort og stil med vores kontinentalseng i fløjl lysegrå.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335736464 Kategori:

Forvandl dit soveværelse til et lækkert tilflugtssted med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Denne seng er ikke kun smuk at se på, men den tilbyder også en utrolig behagelig og afslappende søvnoplevelse.

Med sin bløde fløjlsoverflade er denne seng ikke kun en fryd for øjet, men også en fornøjelse for kroppen. Fløjlsstoffet er blødt og luksuriøst at røre ved og tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse.

Praktisk og justerbar sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse den efter dine behov og tilbyder fantastisk rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv. Dette giver dig mulighed for at nyde din favoritaktivitet i absolut komfort.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre, der sikrer en fremragende kvalitet og lang holdbarhed. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, der opstår under bevægelse, hvilket giver en rolig og uforstyrret søvn.

Madrassen har en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Den giver den rette fasthed og stabilitet, samtidig med at den er behagelig og komfortabel.

Topmadrassen er hudvenlig og behagelig at sove på. Den er beskyttet af et slidstærkt stofbetræk, der sikrer langvarig brugskvalitet.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Vores kontinentalseng er let at samle med brugervenlige instruktioner inkluderet i pakken. Den er lavet af kvalitetsmaterialer, herunder fløjl, massivt lærketræ og krydsfiner, der sikrer styrke og stabilitet.

Skab en stilfuld og behagelig atmosfære i dit soveværelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras i fløjl lysegrå. Ikke kun vil den opgradere dit soveværelsesindretning, men den vil også give dig den bedste nattesøvn nogensinde. Gå ikke glip af denne mulighed for at forkæle dig selv med luksus og komfort. Bestil i dag.

Scroll to Top