Tilbud!

Dunlopillo Passion Box Elevationsseng 160×200

Original price was: 64.916 kr..Current price is: 38.950 kr..

Opdag luksus og komfort i Dunlopillo Passion Box Elevationssengen. Med sin justerbare hoved- og fodende og det banebrydende Dunlopillo-materiale får du en drømmende søvnoplevelse. Bestil nu og nyd ultimativ afslapning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701595024334 Kategori:

Oplev himmelsk komfort og enestående elegance med Dunlopillo Passion Box Elevationsseng 160×200. Denne seng er skabt til at tilfredsstille selv de mest krævende afkomfortjægere.

Forestil dig at lægge dig ned på en madras, der omfavner din krop med blødhed og støtte på samme tid. Dunlopillo Passion Box Elevationssengen er udstyret med en 16 cm tyk Dunlopillo latexmadras, der tilpasser sig din krop takket være syv unikke komfortzoner. Det er som om, madrassen forstår dine behov og stræber efter at give dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Du vil elske den åbenporede naturlatex, som sikrer optimal ventilation og bevarer den behagelige temperatur hele natten. Aldrig mere vågne op svedende midt om natten. Udover komforten får du også langvarig holdbarhed, da Dunlopillo kun bruger den bedste naturlatex af højeste kvalitet.

Men det bliver bedre endnu. Passion Box Elevationssengen er udstyret med en stærk og solid opbygning, der indeholder pocketfjedre i basen, så du opnår ekstraordinær liggekomfort. Og ved hjælp af den trådløse fjernbetjening kan du justere ryg- og benområdet til din perfekte position. Du kan endda programmere dine fire foretrukne indstillinger for den ultimative bekvemmelighed. Og ved hjælp af den smarte app kan du styre sengen direkte fra din mobiltelefon.

Vælg mellem forskellige topmadrasser for at skræddersy din søvnoplevelse. Original- og Cool-topmadrasserne er begge antibakterielle, fugtabsorberende og åndbare, og de kan nemt afmonteres og vaskes i vaskemaskinen. Luxury Cool-topmadrassen imponerer med sit møbelstofkant, dertilføjer et strejf af elegance. Og Supreme-topmadrasserne tilbyder ekstra komfort og trykaflastning takket være deres tykke latexkerne.

Med Dunlopillo Passion Box Elevationssengen får du ikke kun en seng. Du får en sofistikeret oase af ro og komfort, der vil forvandle dine nætter til drømmeagtige eventyr. Så forbliv ikke længere tilfreds med det ordinære – tag springet og invester i den ultimative søvnoplevelse med Dunlopillo Passion Box Elevationssengen.

Scroll to Top