Tilbud!

Dunlopillo Passion Box Elevationsseng 180×210

Original price was: 71.420 kr..Current price is: 42.852 kr..

Drøm sødt og opgrader din søvn med Dunlopillo Passion Box Elevationsseng. Oplev ultimativ komfort og støtte i denne luksuriøse 180×210 seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700814903383 Kategori:

Den Dunlopillo Passion Box Elevationsseng er et sandt mesterværk af komfort og luksus. Med dens kraftige konstruktion og pocket fjedre er denne seng designet til at give dig den bedste støtte og enestående liggekomfort.

Madrassen på denne elevationsseng er fremstillet af en 16 cm tyk Dunlopillo latexkerne, der tilpasser sig din krop og sikrer en optimal støtte. De 7 unikke komfortzoner i madrassen sørger for, at hver eneste del af din krop får den nødvendige aflastning og trykfordeling.

Den naturlige åbenporøse latexkerne tillader en effektiv ventilation, så du hverken får det for varmt eller for koldt om natten. Du kan nyde en behagelig og afslappende søvn uden at bekymre dig om temperaturen. Og med en 15-årig garanti mod sætning kan du være sikker på, at denne seng vil bevare sin kvalitet i mange år fremover.

Elevationssengen er også udstyret med en solid og polstret træramme, der både sikrer stabilitet og ekstra komfort. Med dens pocket fjedre i bunden kan du være sikker på, at elevationssengen giver dig den bedste støtte og liggekomfort. Madrassen er lynet fast på bunden, så den altid følger bundens bevægelser 100%. Du behøver ikke bekymre dig om, at madrassen glider eller skrider ud af position.

Med den smarte trådløse fjernbetjening kan du nemt og bekvemt hæve ryg- og benenden efter behov. Og hvis du har brug for ekstra bekvemmelighed, kan du endda betjene sengen via en mobiltelefon-app. Den smarte natlys-funktion gør det muligt at finde vej uden at forstyrre din natlige søvn.

Vælg mellem en række forskellige topmadras-modeller for at opnå den perfekte kombination af komfort og støtte. Original topmadrassen med 5 cm naturlatexkerne sikrer en antibakteriel og fugtafvisende overflade. Hvis du ønsker en temperaturregulerende topmadras, kan du vælge enten Original Cool-topmadrassen eller Luxury Cool-topmadrassen, begge med 5 cm naturlatexkerne og Hollowfibre-quiltet betræk. Ønsker du maksimal komfort, kan du vælge mellem Supreme topmadrassen eller Supreme Cool-topmadrassen, begge med henholdsvis 7 cm og 9 cm naturlatexkerne, der giver ekstra trykaflastning og komfort.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med Dunlopillo Passion Box Elevationssengen. Den vil tage din søvn til nye højder og give dig den luksus du fortjener. Bestil nu og få 100% rabat på benvælger og behold en investering i din nattesøvn i mange år fremover.

Scroll to Top