Tilbud!

Dunlopillo Pure Elevationsseng 160×200

Original price was: 46.396 kr..Current price is: 27.838 kr..

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med Dunlopillo Pure Elevationsseng. Ergonomisk design og naturlige materialer sikrer ultimativ komfort og en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701352563563 Kategori:

Forestil dig at træde ind i en verden af ultimativ komfort og luksus, hvor dine søvndrømme bliver opfyldt. Dunlopillo Pure Elevationsseng 160×200 er netop det produkt, der kan gøre dette til virkelighed for dig.

Denne fantastiske elevationsseng er udstyret med en 7-zonet natur latexmadras og en 28 lamellers elevationsbund i træ. Støttet af en polstret træramme på 20 cm, er sengen ikke kun behagelig, men også stilfuld med sit møbelstof i syv forskellige farver.

Den vendbare natur latexmadras tilpasser sig perfekt til din krop, takket være de syv unikke komfortzoner. Naturlatex af højeste kvalitet, der anvendes af Dunlopillo, er ikke blot antibakteriel, men tillader også optimal ventilation hele natten. Du kan vælge mellem forskellige madrashårdheder, såsom Medium, Fast eller X-Fast, samt fem forskellige naturlatex topmadrasser for at opnå den perfekte soveoplevelse for dig.

Elevationssengen har en elevationsbund med 28 fleksible lameller, der er fremstillet af træ og har en lændereguleringsfunktion. Med en smart trådløs fjernbetjening, der har hukommelsesfunktion og fire favoritindstillinger, kan du nemt justere hoved, ryg og benpositioner. Derudover har fjernbetjeningen en natlys funktion samt Bluetooth-tilslutning til betjening med din mobiltelefon.

Til toppen af komfort går du heller ikke på kompromis. Vælg mellem fem forskellige topmadrasser for at opnå den ønskede følelse. Original topmadrassen og Original Cool topmadrassen har begge en 5 cm naturlatexkerne, men deres betræk er forskellige. Original Cool topmadrassen har et temperaturregulerende betræk, der sikrer, at du kan nyde en perfekt temperatur hele natten. Luxury Cool topmadrassen har møbelstofkant og et stilfuldt betræk med både temperaturregulering og luksuriøs komfort. Supreme topmadrassen og Supreme Cool topmadrassen byder på en ekstra tyk naturlatexkerne på henholdsvis 7 cm og 9 cm, hvilket sikrer fantastisk komfort og trykaflastning.

Dunlopillo Pure Elevationsseng 160×200 er ikke kun en seng, men en investering i din søvnkvalitet og velvære. Med 15 års garanti mod sætning kan du være sikker på, at denne seng vil give dig den bedste nats søvn i mange år fremover. Så giv dig selv den ultimative luksus og komfort med Dunlopillo Pure Elevationsseng 160×200 – Sengen der får dine søvndrømme til at gå i opfyldelse.

Scroll to Top