Tilbud!

Jensen Ambassadør Aqtive 1 Elevationsseng 180×200

35.606 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus i Jensen Ambassadør Aqtive 1 Elevationssengen. Den perfekte kombination af stil, støtte og avancerede teknologier. Gør din søvn til en ophøjet oplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701914816810 Kategori:

Oplev ultimativ luksus og komfort med Jensen Ambassadør Aqtive 1 Elevationsseng i størrelsen 180×200 cm. Denne eksklusive seng er sammensat af Aqtive 1 boxelevation og Ambassadør springmadras med topmadras, der sikrer dig en drømmeagtig søvnoplevelse.

Aqtive 1 elevationsbunden er ikke bare en almindelig elevationsbund. Den er udstyret med en høj ramme og en ekstra kraftig konstruktion, der sikrer stabilitet og lang levetid. Madrassen er perfekt integreret med boxelevationen og følger bunden optimalt, uden behov for brug af ende- og sidebremse. Med meget kraftige løftestænger løftes hoved- og benende stabilt og problemfrit i mange år frem.

Det mest fantastiske ved denne seng er dens memory funktion, som lader dig gemme din favoritindstilling og nemt få den tilbage, når du ønsker det. Og det stopper ikke her. Du kan også betjene elevationen med din mobiltelefon via Bluetooth. Det er en revol

Scroll to Top