Tilbud!

Jensen Ambassadør Dream Elevationsseng 105×210

Original price was: 28.990 kr..Current price is: 18.843 kr..

Oplev ultimativ komfort og drømmende søvn med Jensen Ambassadør Dream Elevationsseng. Skabt til at tilpasse sig dine behov og give dig den perfekte søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700718067830 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus med Jensen Ambassadør Dream Elevationsseng i størrelsen 105×210 cm. Denne seng er en komplet pakke, der inkluderer Dream elevationsbunden og Ambassadør springmadrassen med topmadras.

Dream elevationsbunden er designet med en høj ramme og 28 fleksible lameller, der kan justeres i hårdhed ved lænden. Den kraftfulde motor, der styres trådløst via fjernbetjeningen, giver dig mulighed for at løfte nakke, ryg og ben for den perfekte position. Sengen har endda en memory funktion, så du kan gemme din foretrukne indstilling. Og det bliver ikke bedre end dette – du kan også betjene sengen via din mobiltelefon takket være bluetooth-funktionen.

Ambassadør springmadrassen er 19 cm tyk og har de nyeste Aloy pocket fjedre på 12,5 cm. Denne madras er designet med en zoneinddeling, der kun aktiveres, hvor du er tungest, hvilket betyder minimalt tryk på kroppen. Den er polstret med XS skum og møbelstof i 8 forskellige farver på den synlige flade, og liggefladen er dækket af et strækbart betræk, der sikrer optimal komfort. Du kan vælge mellem tre forskellige fastheder: Medium, Fast eller X-fast.

For at fuldende din soveoplevelse kan du vælge mellem fem forskellige Jensen topmadrasser. Softline 1 XS-topmadrassen er en svanemærket topmadras i medium hårdhed, der har et indlæg af Cellex XS skum for øget komfort og fugttransport. Softline 2 XO-topmadrassen er også svanemærket og kommer i en blød hårdhed med Cellex XO skum for ekstra god luft- og fugttransport. Hvis du foretrækker en mere naturlig løsning, kan du vælge Softline 3 Naturlatex topmadras eller Tempsmart Naturlatex topmadras, begge med indlæg af naturlatex og fremragende fugttransporterende egenskaber. Og endelig er der Starrose Naturlatex topmadras i blød hårdhed, der giver dig en fantastisk soft touch oplevelse takket være den højkvalitets Kairo-overflade.

Så lad dig selv blive forkælet med den ultimative komfort og bevægelsesfrihed, som Jensen Ambassadør Dream Elevationsseng kan tilbyde. Gå ikke på kompromis med din søvn – tag springet og oplev ægte luksus i din egen soveværelse.

Scroll to Top