Tilbud!

Jensen Ambassadør Dream Elevationsseng 80×200

Original price was: 23.113 kr..Current price is: 15.023 kr..

Drømmer du om en himmelsk søvn? Oplev ultimativ komfort og luksus med Jensen Ambassadør Dream Elevationssengen. Din nøgle til en fordybende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789702012407883 Kategori:

Oplev den ultimative søvnoplevelse med Jensen Ambassadør Dream Elevationsseng 80×200. Denne eksklusive seng er skabt til at give dig den bedste støtte og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen har en Dream elevationsbund med en høj ramme og 28 fleksible lameller, der kan justeres i hårdheden ved lænden. Med den kraftige motor og trådløs fjernbetjening kan du nemt indstille sengen i den perfekte position for nakke-, ryg- og benløft. Derudover har sengen også en smart memory funktion, så du kan gemme din foretrukne indstilling.

Men det stopper ikke her – denne seng kan endda betjenes med din mobiltelefon via bluetooth. Du kan nemt tilpasse sengens position og indstilling, så den passer præcis til dine individuelle behov.

Sengen leveres med en 19 cm tyk Ambassadør Springmadras, der har de nyeste Aloy pocket fjedre. Denne madras har en intelligent zoneinddeling, der kun aktiveres, hvor du vejer mest, hvilket sikrer minimalt tryk på kroppen og maksimal komfort. Med polstring af XS skum og møbelstof i 8 forskellige farver på den synlige flade samt et Stretch betræk på liggefladen, får du en madras, der er både behagelig og stilfuld.

Vælg mellem 5 forskellige Jensen topmadrasser for at skabe din egen personlige luksusoplevelse. Softline 1 XS, Softline 2 XO, Softline 3 Naturlatex, Tempsmart Naturlatex og Starrose Naturlatex topmadrasserne tilbyder alle forskellige typer af komfort og er alle Svanemærket. Du kan vælge mellem medium, fast eller x-fast hårdhed, alt efter dine præferencer.

Bliv en ambassadør for dit eget velvære med Jensen Ambassadør Dream Elevationsseng 80×200. Find den perfekte kombination af komfort og funktionalitet, og skab dit eget drømmehelle med denne eksklusive seng.

Scroll to Top