Tilbud!

Jensen Ambassadør Lean Elevationsseng 210×210

Original price was: 68.690 kr..Current price is: 44.648 kr..

Oplev ultimativ komfort og luksus i Jensen Ambassadør Lean Elevationssengen. Perfekt til dig, der ønsker at justere sengens højde og nyde en støttende og afslappende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700039175378 Kategori:

Forestil dig at vågne op hver morgen i en seng, der er skabt til at levere den ultimative komfort og støtte. Jensen Ambassadør Lean Elevationsseng 210×210 er netop det, du har brug for – en seng der er luksuriøs og stilfuld samtidig med at den tilbyder en elevation, der kan indstilles efter dine præferencer.

Med sin lette og stærke design har Ambassadør Lean elevationsbunden en ekstra solid konstruktion. Madrassen er perfekt integreret på boxelevationen, hvilket betyder at madrassen følger bunden på en optimal måde og ligger fast uden brug af ende- og sidebremser. Du kan være sikker på et stabilt løft af både hoved- og fodbenden i mange år takket være de kraftige løftestænger. Og det bliver endnu bedre – denne seng har en memory-funktion, så du kan gemme dine favoritindstillinger. Med Bluetooth-funktionen kan du endda betjene elevationen med din mobiltelefon.

Ambassadør Lean Elevationsseng leveres med en 24 cm tyk Ambassadør Springmadras, der har en unik kombination af 3-lags lomme fjedre. Dette giver en optimal trykfordeling og sikrer, at de faste zoner i fjedersystemet kun aktiveres, hvor du har brug for dem. Med polstring af XS skum og et møbelstof i otte forskellige farver til den synlige flade, får du ikke kun komfort, men også et stilfuldt udseende. Madrassen fås i Medium, Fast eller X-fast.

Når det kommer til topmadrassen, er der flere muligheder at vælge imellem. Softline 1 XS Topmadras med sin Svanemærkede Medium hårdhed og indlæg af Cellex XS skum med luft- og fugttransporterende egenskaber er et populært valg. Softline 2 XO Topmadras med sin Bløde hårdhed og indlæg af Cellex XO skum er også en fremragende mulighed. Hvis du foretrækker naturlige materialer, er der Softline 3 Naturlatex topmadras, der består af et 5 cm tykt lag af høj kvalitet naturlatex. Og for optimal temperaturregulering, kan du vælge Tempsmart Naturlatex topmadras med sine mikrokapsler, der tilpasser sig din kropsvarme. Endelig er der Starrose Naturlatex topmadras i Bløde hårdhed, der giver en fantastisk soft touch oplevelse.

Ved at investere i Jensen Ambassadør Lean Elevationsseng 210×210 investerer du i din egen komfort og velvære. Du fortjener den bedste søvnoplevelse, og denne seng vil sikre, at du vågner frisk og veludhvilet hver dag. Tag springet og lad denne luksuriøse seng tage din nattesøvn til næste niveau.

Scroll to Top