Tilbud!

Jensen Diplomat Dream Elevationsseng 90×200

13.074 kr.

Oplev ultimativ komfort og luksus med Jensen Diplomat Dream Elevationsseng. Tilpasselig støtte og eksklusivt design. Væk din drømmesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700288972211 Kategori:

Oplev den ultimative luksus og komfort med Jensen Diplomat Dream Elevationsseng 90×200. Denne seng er resultatet af en perfekt kombination af elegance, ergonomi og avanceret teknologi.

Med en høj, solid ramme og 28 fleksible lameller giver Jensen Dream elevationsbunden en fantastisk støtte og justerbarhed i lænderegionen. Den kraftfulde motor og den trådløse fjernbetjening gør det muligt at indstille hævning af nakke, ryg og ben med lethed. Og det bedste er, at sengen har en unik memory-funktion, så du kan gemme din foretrukne indstilling og finde den nemt igen. Du kan endda betjene sengen via din mobiltelefon gennem bluetooth-forbindelse.

Den 19 cm tykke Jensen Diplomat Springmadras er en sand fornøjelse for kroppen. Den er udstyret med Sense pocket fjedre og den anerkendte 5-zone-indeling fra Jensen, der sikrer optimal støtte og komfort. Madrassen er blød ved skulderpartiet for at give ekstra skånsom støtte og blød ved hoftepartiet for at sikre en god korsrygstøtte. Med et polstringssystem af fleksibelt XS-skum og et møbelstof i høj kvalitet på synlige flader samt strækbetræk på liggefladen er denne madras designet til at sikre en fantastisk soveoplevelse.

Vælg mellem fem forskellige Jensen topmadrasser for at tilpasse sengen til dine personlige præferencer. Softline 1 XS topmadrassen er svanemærket og tilbyder en medium hårdhedsgrad med et lag af Cellex XS-skum, der bidrager til god luft- og fugttransport og har Sensity™-teknologi for en mere frisk og hygiejnisk seng. Softline 2 XO topmadrassen er også svanemærket og har en blødere hårdhedsgrad med Cellex XO-skum, der har ekstra gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline 3 Naturlatex topmadrassen er luksuriøs og medium hård. Den er lavet af naturlatex af højeste kvalitet med en riflet side for blødhed og en glat side for fasthed. Betrækket er lavet af finspunnet træfibre med fremragende fugttransporterende egenskaber. Tempsmart Naturlatex topmadrassen er en luksusoplevelse i medium hårdhed, med naturlatex og et betræk fyldt med mikrokapsler, der giver termo-regulering, der tilpasser sig hudens klima og sikrer en optimal temperatur. Starrose Naturlatex topmadrassen er blød og overdådig, lavet af naturlatex af højeste kvalitet med en unik Kairo-kvalitet i betrækket, der giver en utroligt blød berøring og fremragende fugttransporterende egenskaber.

Med Jensen Diplomat Dream Elevationsseng 90×200 kan du nyde en søvnoplevelse ud over det sædvanlige og vågne frisk og veludhvilet hver morgen. Gør dig selv den tjeneste at investere i dette mesterværk af en seng, og oplev den højeste standard af komfort og luksus.

Scroll to Top