Tilbud!

Jensen Diplomat Lean Elevationsseng 210×210

Original price was: 56.908 kr..Current price is: 36.990 kr..

Få en himmelsk søvnoplevelse med Jensen Diplomat Lean Elevationsseng 210×210. Oplev luksus, komfort og tilpasning på højeste niveau. Bestil nu og vågn op til en ny dag med energi og velvære.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701802962874 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus i dit eget soveværelse med Jensen Diplomat Lean Elevationsseng 210×210. Denne seng er sammensat af en Lean boxelevation og en Diplomat springmadras, der vil give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde.

Med sit lette design og ekstra kraftige konstruktion sikrer Lean elevationsbunden en optimal støtte. Madrassen er perfekt pålynet på elevationen og følger dens bevægelser uden behov for ekstra stopklodser. Du vil opleve en stabilitet og komfort, som du aldrig har oplevet før.

Denne seng er ikke blot funktionel, den er også intelligent. Med memory funktionen kan du gemme din foretrukne indstilling, og du kan endda betjene elevationen via din mobiltelefon via Bluetooth. At ligge i sengen bliver en oplevelse af ultimativ komfort og bekvemmelighed.

Diplomat springmadrassen er designet med 2-lag Pocketfjedre og en 5-zone-inddeling, der giver dig den perfekte blødhed ved skuldrene, fasthed i lænden og medium støtte ved hofterne. Den er polstret med fleksibelt XS-skum og har et møbelstof i 4 forskellige farver, der udstråler elegance og kvalitet.

Vælg mellem 5 forskellige Jensen topmadrasser for at tilpasse din soveoplevelse yderligere. Du kan vælge mellem Softline 1 XS topmadras, Softline 2 XO topmadras, Softline 3 Naturlatex topmadras, Tempsmart Naturlatex topmadras og Starrose Naturlatex topmadras. Hver topmadras er af højeste kvalitet og tilbyder forskellige egenskaber, der passer til dine individuelle behov for komfort og hygiejne.

Invester i dit velvære og oplev den ultimative søvn med Jensen Diplomat Lean Elevationsseng 210×210. Den kompromisløse kvalitet og det unikke design vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og afslapning. Giv dig selv den søvn, du fortjener, og opdag en ny dimension af luksus.

Scroll to Top