Tilbud!

Jensen Diplomat Lean Elevationsseng 90×210

Original price was: 24.989 kr..Current price is: 16.242 kr..

Oplev ultimativ komfort og luksus med Jensen Diplomat Lean Elevationsseng. Skræddersyet til dine behov og en usammenlignelig søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700601581437 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus med Jensen Diplomat Lean Elevationsseng i størrelse 90×210 cm. Denne seng er designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse og en følelse af velvære, som du aldrig har oplevet før.

Lean elevationsbunden er konstrueret med et let og slankt design, som samtidig er ekstra stabilt. Den har kraftige løftearme, der sikrer et stabilt og holdbart løft af både hoved- og fodenden i mange år frem. Du kan også gemme dine foretrukne indstillinger og betjene elevationen med din telefon via Bluetooth. Det er innovation til din komfort.

Den medfølgende Diplomat springmadras på 24 cm har to lag pocketfjedre, der giver en fantastisk støtte til din krop. Madrassen er oplynet på elevationsbunden, hvilket sikrer, at madrassen følger bunden perfekt og forbliver fast uden behov for yderligere bremser. Den har en 5-zonet indretning, der sikrer, at skulder, lænd og hofte får den optimale fasthed. Polstret med fleksibelt XS-skum og møbelstof i 4 farver, samt stretch-betræk på liggefladen, som garanterer optimal komfort.

Vælg mellem forskellige Jensen topmadrasser, der alle tilføjer ekstra luksus til din soveoplevelse. Softline 1 XS topmadrassen har en medium hårdhed og et indlæg af Cellex XS-skum, der sikrer god luft- og fugttransport. Softline 2 XO topmadrassen har en blød hårdhed og et indlæg af Cellex XO-skum, der har ekstra gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Softline 3 topmadrassen i naturlatex har en medium hårdhed og er fremstillet af den højeste kvalitet latex med en riflet og en jævn side samt optimal ventilation. Tempsmart topmadrassen har en medium hårdhed og indeholder mikrokapsler, der tilpasser sig din krops temperatur. Starrose topmadrassen har en blød hårdhed og et betræk af højeste kvalitet træfibre for en ekstra blød fornemmelse.

Med Jensen Diplomat Lean Elevationssengen får du ikke blot en seng, men en investering i din søvnkvalitet og velvære. Gør dig klar til at drømme og vågne op forfrisket hver morgen.

Scroll to Top