Tilbud!

Jensen Prestige Dream Elevationsseng 120×200

Original price was: 38.150 kr..Current price is: 24.797 kr..

Oplev ultimativ komfort og luksus med Jensen Prestige Dream elevationsseng. Enestående søvnkvalitet og justerbarhed for din bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700404930757 Kategori:

Drømme og luksus mødes i Jensen Prestige Dream Elevationsseng. Denne 120×200 seng er skabt til at give dig den ultimative soveoplevelse. Med sin moderne og stilfulde design vil denne seng være et blikfang i ethvert soveværelse.

Dream elevationsbunden er udstyret med en kraftig motor, der betjenes nemt og trådløst med en fjernbetjening. Nu kan du justere din seng til at passe præcis til dine behov og ønsker. Løft nakke, ryg og ben og nyd den komfortable position, der hjælper med at reducere pres på kroppen og forbedre blodcirkulationen. Og glem ikke memory funktionen, der gemmer din yndlingsindstilling, så sengen altid er klar til at tilpasse sig dine individuelle præferencer.

Den medfølgende Prestige Luksus-springmadras er et mesterværk af komfort og støtte. De 14 cm høje XL Aloy pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og giver optimal støtte og trykaflastning, uanset hvordan du ligger. Med en polstring af XS-skum og et betræk i 10 forskellige farver tilføjer madrassen ikke kun en ekstra lag af komfort, men også et strejf af personlighed til din seng.

For endnu mere personlig tilpasning kan du vælge mellem forskellige toplag. Fra den bløde og Svanemærkede Softline 1 XS-topmadras til den luksuriøse Softline 3 Naturlatex-topmadras, er der noget for enhver smag og komfortniveau. Uanset hvilken du vælger, vil du opleve en uforglemmelig liggeoplevelse.

Til sidst har du også mulighed for at betjene sengen med din mobiltelefon via Bluetooth. Dette innovative og moderne touch tilføjer en ny dimension af bekvemmelighed og kontrol til din søvnoplevelse.

Invester i din søvn og forkæl dig selv med Jensen Prestige Dream Elevationsseng. En seng designet til at give dig drømmeagtige nætter og en følelse af ægte luksus.

Scroll to Top