Tilbud!

Jensen Prestige Dream Elevationsseng 210×210

Original price was: 68.690 kr..Current price is: 44.648 kr..

Oplev ultimativt komfort med Jensen Prestige Dream Elevationsseng. Den perfekte kombination af luksus, støtte og justerbarhed. Gør dit soveværelse til et drømmeparadis.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700848434384 Kategori:

Drøm dig væk i luksus og stilfuldt design med Jensen Prestige Dream Elevationsseng i størrelsen 210×210. Denne fantastiske seng er skabt til at give dig den ultimative søvnoplevelse.

Med en kraftig motor og trådløs fjernbetjening kan du nemt og bekvemt justere sengens elevation, så den passer perfekt til dig. Uanset om du ønsker at løfte nakken, ryggen eller benene, kan du finde den mest behagelige position for din krop. Og med den indbyggede memory funktion kan du endda gemme din yndlingsindstilling, så du nemt kan finde den igen.

Sengen leveres med en høj og stabil ramme samt 28 fleksible lameller med individuel hårdhedsregulering i lænden. Dette sikrer den optimale støtte og komfort til din rygsøjle.

På toppen af elevationssengen finder du en luksuriøs Prestige Luksus springmadras. Denne 22 cm tykke madras er udstyret med de nyeste XL Aloy pocketfjedre, der er 14 cm høje. Med en avanceret zoneinddeling tilpasser madrassen sig præcist til din krops konturer og sørger for at fordele trykket jævnt. Med polstring af XS skum og møbelstof i forskellige farver sikrer madrassen optimal komfort og holdbarhed.

For at fuldende din soveoplevelse kan du vælge mellem fem forskellige Jensen topmadrasser. Fra den svanemærkede Softline 1 XS topmadras med 8 cm tykkelse til den luksuriøse Starrose Naturlatex topmadras med 10 cm tykkelse. Alle topmadrasserne er designet med fokus på komfort, åndbarhed og hygiejne, så du kan få den bedste nattesøvn.

Tag springet ind i en verden af komfort og stil med Jensen Prestige Dream Elevationsseng. Din søvn kommer aldrig til at være den samme igen.

Scroll to Top