Tilbud!

Jensen Prestige Dream Elevationsseng 90×200

Original price was: 27.391 kr..Current price is: 17.804 kr..

Oplev ultimativ komfort og luksus med Jensen Prestige Dream Elevationsseng. Individuel tilpasning og ergonomisk design sikrer en drømmende søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700847646638 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus med Jensen Prestige Dream Elevationsseng 90×200. Denne seng er mere end bare en seng – den er en oplevelse af ren velvære.

Sengen er udstyret med en Dream elevationsbund, der har en høj ramme og 28 fleksible lameller med hårdhedsregulering ved lænden. Den kraftige motor med trådløs fjernbetjening giver dig mulighed for at justere nakkestøtten, ryglænet og benløftet, så du kan finde præcis den position, der passer til dine behov. Og med memory-funktionen kan du endda gemme dine foretrukne indstillinger.

Men det bliver endnu bedre. Jensen Prestige Dream Elevationsseng kan også betjenes via mobiltelefon via Bluetooth, så du kan finde din optimale komfort uden besvær.

Med 22 cm tyk Prestige springmadras får du den ultimative støtte og stødabsorbering. Den er udstyret med de nyeste XL Aloy pocketfjedre på 14 cm og en intelligent zoneinddeling, der kun aktiveres, hvor du vejer mest. Dette sikrer minimalt tryk på kroppen og maksimal komfort. Madrassen er polstret med XS-skum og betrukket med møbelstof i 10 forskellige farver på synlige flader og stretchbetrukket på liggefladen for optimal komfort.

Men komforten stopper ikke der. Du kan også vælge mellem 5 forskellige Jensen topmadrasser, der passer til dine præferencer og behov. Blødheden spænder fra medium til blød og er baseret på forskellige materialer som Cellex skum, naturlatex og Tempsmart teknologi for at sikre optimal temperaturregulering og fugttransport.

Jensen Prestige Dream Elevationsseng 90×200 er ikke kun en seng. Det er en investering i din velvære og søvnkvalitet. Lad dig forføre af den utrolige komfort og luksus, og giv dig selv den bedste nattesøvn, du nogensinde har drømt om.

Scroll to Top