Tilbud!

Jensen Prestige Dream Elevationsseng 90×210

Original price was: 30.168 kr..Current price is: 19.609 kr..

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores Jensen Prestige Dream Elevationsseng. Perfekt til en god nats søvn og optimal kropsstøtte.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701152014984 Kategori:

Velkommen til en verden af overlegen komfort og luksus med Jensen Prestige Dream Elevationsseng. Denne seng er resultatet af årtiers erfaring og håndværkstradition inden for sengeproduktion, og den vil revolutionere din søvnoplevelse.

Med en størrelse på 90×210 cm er denne seng ideel til at skabe en oase af afslapning og velvære i dit soveværelse. Sengen består af en Dream elevationsbund med en imponerende høj ramme, der understøtter din krop og skaber den perfekte balance mellem komfort og støtte.

Med 28 fleksible lameller og individuel hårdhedsregulering ved lænden kan du tilpasse sengen præcist til dine behov og ønsker. Og med den kraftige motor og trådløse fjernbetjening kan du nemt og bekvemt indstille nakke-, ryg- og benløft præcis som du ønsker det. Sengen har endda en memory-funktion, der husker din foretrukne indstilling, og du kan endda betjene sengen via din mobiltelefon via bluetooth.

Men det er ikke alt. Med den luksuriøse Prestige Luksus springmadras vil du opleve en himmelsk komfort. Den 22 cm tykke madras er udstyret med de nyeste XL Aloy pocketfjedre, der tilpasser sig din kropskontur og sikrer optimal støtte. Med en intelligent zoneindeling aktiveres fjedrene kun, hvor du vejer mest, hvilket minimerer trykpunkter og øger komforten. Og med polstring af XS-skum og et smukt møbelstof i 10 farver vil du blive forelsket i både udseendet og følelsen af denne madras.

For at fuldende din drømmeseng kan du vælge mellem 5 forskellige Jensen topmadrasser. Du kan vælge Softline 1 XS topmadras med Sensity™, der holder sengen frisk og hygiejnisk, eller Softline 2 XO topmadras med ekstra gode luft- og fugttransporterende egenskaber. Hvis du foretrækker naturlige materialer, kan du vælge Softline 3 Naturlatex topmadras eller Tempsmart Naturlatex topmadras, der har termostatisk kontrol til at regulere temperaturen optimalt. Og hvis du ønsker den ultimative blødhed og luksus, er Starrose Naturlatex topmadras det rigtige valg for dig.

Oplev den ultimative søvnoplevelse med Jensen Prestige Dream Elevationsseng. Efter en nat i denne seng vågner du med fornyet energi, friskhed og velvære. Lad din søvn blive en luksuriøs oplevelse, som du fortjener. Bestil din drømmeseng i dag og lad Jensen tage din søvn til nye højder.

Scroll to Top