Tilbud!

Jensen Supreme Dream Elevationsseng 90×200

Original price was: 33.386 kr..Current price is: 21.701 kr..

Oplev uovertruffen komfort og luksus med Jensen Supreme Dream – en elevationsseng, der sikrer den perfekte nattesøvn. Opdag din søvnparadis i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701131179284 Kategori:

Forestil dig at vågne hver morgen, frisk og veludhvilet, klar til en dag fuld af muligheder. Jensen Supreme Dream Elevationsseng 90×200 er designet til at give dig den ultimative komfort og støtte, så du kan sove trygt og vågne op med masser af energi og livsglæde.

Med Dream elevationsbunden får du en seng, der tilpasser sig dig og dine behov. De 28 fleksible lameller kan justeres i hårdhed, så du får den perfekte støtte i lænden. Og det bedste af det hele? Du kan indstille sengen til din yndlingsposition ved hjælp af den trådløse fjernbetjening eller endda via din mobiltelefon med bluetooth-funktionen.

Supreme natur springmadrassen i sengen er en sand luksusoplevelse. Den er polstret med rene naturmaterialer og har et avanceret fjedresystem, der tilpasser sig din krop og giver dig den optimale støtte og komfort. Med kombinationen af fjedre og naturlatexpolstring kan du være sikker på, at din krop får den rette støtte samtidig med, at madrassen er åndbar og holder dig afkølet om natten.

Topmadrassen er lige så vigtig som selve madrassen, når det kommer til komfort. Derfor kan du vælge imellem fem forskellige Jensen topmadrasser, der hver især tilbyder unikke egenskaber. Du kan vælge den Softline 1 XS topmadras, der er svanemærket og har gode luft- og fugttransporterende egenskaber, eller den Softline 2 XO topmadras, der er ekstra blød og ligeledes svanemærket. Begge er designet til at holde din seng frisk, tør og hygiejnisk.

Hvis du foretrækker en topmadras lavet af naturlatex, kan du vælge mellem Softline 3 topmadrassen, der er i medium hårdhed og har fantastisk ventilation, eller Tempsmart topmadrassen, der har mikrokapsler, der tilpasser sig din krops temperatur og giver dig den rette varme hele natten. Og hvis du ønsker den ultimative luksus, er Starrose topmadrassen den perfekte løsning. Den er lavet af den fineste naturlatex og har en blød overflade, der efterlader dig med en sublim soft touch oplevelse.

Så hvad venter du på? Indfri dine drømme om en perfekt nats søvn med Jensen Supreme Dream Elevationsseng 90×200. Vågn op til en verden af muligheder og lev dit liv til fulde.

Scroll to Top