Tilbud!

Kølende hovedpude Cool Zone – 60×63 cm – 3 kammer pude – Mellem pude – Cool zone Temperature Control

Original price was: 1.300 kr..Current price is: 500 kr..

Oplev ultimativ komfort og afslapning med den kølende hovedpude Cool Zone. Hold varmen i ave og sæt en ny standard for din søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 8537800002684837 Kategori:

Oplev en forfriskende nattesøvn med vores kølende hovedpude, Cool Zone. Denne innovative pude er designet til at bringe ultimativ komfort og afkøling til dine nætter.

Cool Zone hovedpuden er udstyret med en unik temperaturregulerende teknologi, der hjælper med at holde din kropstemperatur i balance gennem natten. Med dens avancerede kølingsegenskaber kan du sige farvel til ubehagelige svedige og varme nætter.

Denne hovedpude er specielt designet med tre separate kamre, der giver den perfekte mængde støtte og blødhed. Du kan nemt tilpasse puden til dine individuelle behov og præferencer. Uanset om du foretrækker en mellem blød eller fast pude, vil Cool Zone sørge for den optimale komfort for en god nattesøvn.

Den glatte betræk i høj kvalitet sikrer en behagelig og luksuriøs fornemmelse mod din hud. Puden er også hypoallergen, hvilket gør den velegnet til personer med allergier eller sensitiv hud.

Cool Zone hovedpuden er et must-have til alle, der ønsker at forbedre deres søvnkvalitet og opnå en optimal komfort om natten. Tag kontrol over din søvnoplevelse og oplev den forfriskende køleeffekt af Cool Zone.

Bemærk: Denne pude anbefales til personer, der foretrækker en mellem støtte og blødhed. Mål: 60×63 cm.

Scroll to Top