Tilbud!

Lama Premium Box Elevationsseng 90×210

Original price was: 27.598 kr..Current price is: 13.799 kr..

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores Lama Premium Box Elevationsseng. Skræddersyet komfort og luksus til en overkommelig pris. Soveværelset bliver dit personlige tilflugtssted.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701807834683 Kategori:

Drømmer du om en himmelsk nattesøvn? Lad mig præsentere dig for Lama Premium Box Elevationsseng i størrelsen 90×210 cm. Denne seng er ikke blot en seng – den er en oase af komfort og luksus, der vil forvandle din søvn til ren lykke.

Med sin unikke 2-lags fjedreopbygning, hvor det øverste lag er udstyret med 7-zoners Sense+ fjedre og Bonell fjedre i elevationsdelen, får du den ultimative komfort og trykaflastning. Dette betyder også mere plads og støtte til skuldre og hofter, så du kan vågne op uden spændinger og ubehag.

Madrassen på Lama Premium Box Elevationssengen er fastlåst på elevationsdelen og har en fantastisk skulder- og lændzone. Den er polstret med Flex+ skum, der sikrer en enestående balance mellem åndbarhed, smidighed og støtte. Du kan med sikkerhed forvente en drømmende nattesøvn på denne madras.

Men vores engagement for komfort og kvalitet stopper ikke der. Sengen er betrækket med slidstærkt møbelstof i fem elegante farver, nemlig antracit, grå, blå, grøn og lys sand. Du kan vælge mellem medium, fast eller x-fast hårdhed, så du kan tilpasse sengen præcist efter din egen præference.

Hvad angår elevation, er box elevationsbunden på denne seng ekstra solid og udstyret med en kraftig, støjsvag motor og en trådløs fjernbetjening. Du kan endda betjene elevationsfunktionen via din mobiltelefon takket være den indbyggede Bluetooth-forbindelse. Motoren har endda et smart natlys, der giver en svagt glødende belysning på gulvet ved tryk på knapperne.

Og lad os ikke glemme topmadrassen. Du kan vælge mellem hele seks forskellige Lama Topmadrasser, der spænder fra latex-topmadrasser med zoneinddeling til ergo+- og visco-topmadrasser med trykaflastende effekt. Hver topmadras har sine unikke fordele og er også let at vedligeholde med vaskbare betræk.

Så drøm ikke længere – gør dine drømme til virkelighed med Lama Premium Box Elevationssengen i størrelsen 90×210 cm. Din søvn vil aldrig være den samme igen.

Scroll to Top