Tilbud!

Lama Premium Elevationsseng 90×200

Original price was: 19.998 kr..Current price is: 9.999 kr..

Oplev ultimativ komfort og luksus med Lama Premium Elevationsseng. Justerbar elevation og kvalitetsmaterialer sikrer dig en himmelsk søvn hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700107477333 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores Lama Premium Elevationsseng i størrelsen 90×200 cm. Den er som skabt til at give dig en fantastisk nattesøvn og en oplagt start på dagen.

Med en unik opbygning af Sense+ fjedre, får du en optimal støtte i skulder- og lændeområdet, samtidig med at Pocketfjedrene sørger for at give perfekt støtte i hofteregionen. Du vil mærke den smidige og behagelige følelse fra den Flex+ skumpolstrede madras, som er designet til at give både åndbarhed og optimal støtte gennem hele natten.

Den 28-lamellers elevationsbund har en 20 cm høj ramme og er udstyret med en kraftfuld og stillegående motor, som du nemt kan betjene via den trådløse fjernbetjening eller endda via din mobiltelefon via Bluetooth. Med muligheden for nakke-, ryg- og benløft kan du justere sengen til præcis den position, der passer bedst til dit behov.

Vores Lama Premium Elevationsseng er ikke kun yderst funktionel, men også uhyre stilfuld. Den er polstret med slidstærkt møbelstof i forskellige farver, herunder antracit, grå, blå, grøn og lys sand. Du kan også vælge mellem forskellige hårdheder, som inkluderer medium, fast eller x-fast, så du kan tilpasse din soveoplevelse præcis efter dine ønsker.

Med en højde på 51 cm uden topmadras får du en eksklusiv seng, der skiller sig ud. Og for at gøre din komfortoplevelse fuldendt, kan du vælge mellem seks forskellige Lama topmadrasser.

Hvis du er på udkig efter en innovativ seng, der kan tilpasse sig præcis efter dine behov og give dig den bedste søvnoplevelse nogensinde, så er Lama Premium Elevationssengen det oplagte valg. Gå ikke glip af denne mulighed for at opleve ægte komfort og luksus i dit eget soveværelse. Bestil din Lama Premium Elevationsseng i dag og forbered dig på at vågne op til en ny dag med energi og velvære.

Scroll to Top