Tilbud!

Livingbed Classic Elevationsseng 160×200

Original price was: 27.794 kr..Current price is: 12.999 kr..

Opdag ultimativ komfort og luksus med vores Livingbed Classic Elevationsseng. Unik design og justerbar madras skaber den perfekte soveoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700525184535 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores Livingbed Classic Elevationsseng i størrelsen 160×200 cm. Vi har skabt en seng, der giver dig den perfekte søvnoplevelse hver nat.

Sengen er bygget op med hele 250 5-zoners pocketfjedre pr. kvadratmeter. Disse fjedre sikrer optimal støtte til din krop, uanset hvordan du ligger. Sengen er desuden polstret med skum af høj kvalitet for at give en ekstra komfortabel overflade.

Madrassen i sengen fås i tre forskellige hårdhedsgrader: Medium, Fast og X-Fast, så du kan vælge præcis den støtte, der passer bedst til dine behov. Madrassen er også udstyret med en 6 cm tyk Latex Topmadras, der sikrer en ekstra behagelig liggekomfort.

Vi har tænkt på alt i udviklingen af denne seng. Beklædt med møbelstof i tre forskellige farver – lysegrå, antracit og sand – kan du nemt matche sengen til din øvrige møblering. Du behøver kun at lægge et kuvertlagen på topmadrassen, og du er klar til at nyde søvnen i stil.

Elevationsbunden er designet med en lav ramme på kun 10 cm, der er beklædt med et stort cover. Bunden har 28 fleksible lameller, som kan justeres for at give dig den perfekte soveposition. Med en kraftig Okin motor og trådløs fjernbetjening kan du nemt finde din mest optimale liggestilling, inklusive nakke-, ryg- og benløft.

Vi inkluderer også 2 madrasbremser til benenden, så din madras altid forbliver på plads, selv når du bevæger dig rundt i sengen.

Denne Livingbed Classic Elevationsseng består af to separate elevationsbunde ved siden af hinanden i størrelsen 80×200 cm. Du kan nyde kvalitetssøvnen sammen med din partner, uden at det går ud over komforten.

Det bedste af det hele er, at sengen kommer komplet med en latex topmadras med et vaskbart betræk. Latex er kendt for sin gode tilpasningsevne og bløde liggekomfort. Med en tykkelse på 40 mm garanterer denne topmadras stabilitet, selvventilering og fugtighedsregulering i lang tid.

Skyd dine drømme videre op i himlen med vores Livingbed Classic Elevationsseng 160×200. Den er den ultimative kombination af stil, komfort og funktionalitet. Så gør dig selv en tjeneste og forkæl dig selv med en god nats søvn i denne fantastiske seng.

Scroll to Top