Tilbud!

Livingbed Classic Elevationsseng 90×200

Original price was: 13.897 kr..Current price is: 6.499 kr..

Oplev ultimativ komfort med vores Livingbed Classic Elevationsseng 90×200. Justér din sovestilling og få den bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701572769552 Kategori:

Trin ind i en verden af ultimativ komfort og forbedret søvnkvalitet med Livingbed Classic Elevationsseng i størrelsen 90×200. Lad mig fortælle dig, hvorfor denne seng er det perfekte valg for dig.

Med hele 250 5-zonede pocketfjedre pr. kvadratmeter vil du opleve en unik støtte for din krop hele natten. Sengen er polstret med skum af høj kvalitet, der sikrer optimal komfort, uanset om du foretrækker en medium, fast eller x-fast hårdhed.

Lad dine drømme blive til virkelighed med den medfølgende 6 cm tykke Latex Topmadras. Denne topmadras giver den ultimative liggekomfort og tilpasning til din krop. Latex er kendt for at være elastisk, selvventilerende og fugtighedsregulerende – alt det, der sikrer, at din søvn bliver dyb og forfriskende.

Sengen er beklædt med lækkert møbelstof i tre smukke farver: lysegrå, antracit og sand. Dette betyder, at du kan nøjes med blot en kuvertlagen til din topmadras for at fuldende det stilfulde udseende.

Den 10 cm lave ramme på elevationsbunden gør det nemt for dig at komme ind og ud af sengen. Bunden har 28 fleksible lameller, der kan justeres efter din præference for lænd, nakke, ryg og benløft. Og med den kraftige Okin motor og den intelligente trådløse fjernbetjening kan du nemt finde den perfekte position, der passer til dit søvnbehov.

Derudover leveres sengen med en madrasbremse til benenden, så du kan justere højden og positionen i henhold til dine ønsker.

Så træd ind i en verden af komfort og god søvn med Livingbed Classic Elevationsseng 90×200. Din krop vil takke dig, og du vil vågne frisk og energifyldt hver morgen.

Scroll to Top