Tilbud!

Livingbed Classic Elevationsseng 90×210

Original price was: 15.397 kr..Current price is: 6.999 kr..

Oplev ultimativ komfort og velvære med Livingbed Classic Elevationsseng. Den perfekte løsning til en god nats søvn. Også ideel til personer med rygproblemer og dårlig blodcirkulation.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701417529242 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores banebrydende Livingbed Classic Elevationsseng i størrelsen 90×210 cm. Denne seng er skabt til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde.

Med dens 5-zonede pocketfjedre, som er opbygget med hele 250 fjedre pr. kvadratmeter, tilbyder sengen en usammenlignelig støtte og komfort. Du kan vælge mellem tre forskellige hårdhedsgrader – Medium, Fast og X-Fast – så du kan tilpasse sengen efter dine personlige præferencer.

Med den medfølgende 6 cm tykke topmadras af latex kan du være sikker på at få en behagelig og afslappende liggekomfort. Latex er kendt for sin elasticitet og tilpasningsevne, og den 40 mm tykke latexskum er selvventilerende og fugtighedsregulerende. Det vaskbare betræk til topmadrassen sikrer også en nem og hygiejnisk vedligeholdelse.

Sengens elegante design og polstring i møbelstof kombineret med de tre farvevalg – Lysegrå, Antracit og Sand – giver dig mulighed for at matche sengen med din personlige stil og indretning. Du kan endda nøjes med at bruge en kuvertlagen på topmadrassen for en ekstra minimalistisk og stilfuld look.

Elevationsbunden er udstyret med en kraftig motor, der styres via den smarte trådløse fjernbetjening. Du kan nemt justere sengens hældning i lænden, hovedet, ryggen og benene for at finde den optimale sovestilling, der matcher dine individuelle behov. Den lave ramme på 10 cm og de 28 fleksible lameller giver også ekstra stabilitet og justerbarhed.

Med den medfølgende madrasbremse til benenden kan du være sikker på, at madrassen altid vil forblive på plads, selv når du justerer sengens positioner.

Gør din søvn til en prioritet med vores Livingbed Classic Elevationsseng. Den er skabt til at give dig den ultimative komfort, støtte og luksus, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen. Investér i din søvnkvalitet og oplev en seng, der vil forvandle dine nætter og give dig en dybere og mere tilfredsstillende søvnoplevelse.

Scroll to Top