Tilbud!

Livingbed Lux EF Box Elevationsseng 180×200

Original price was: 48.396 kr..Current price is: 23.999 kr..

Oplev ultimativ komfort og luksus med Livingbed Lux EF Box Elevationsseng – den perfekte kombination af stil, funktionalitet og ergonomi. Gør din søvnoplevelse ekstraordinær i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700611581768 Kategori:

Forestil dig at vågne hver morgen i en seng designet til total komfort og luksus. Livingbed Lux EF Box Elevationsseng 180×200 er det ultimative valg for dem, der ønsker en perfekt nattesøvn kombineret med elegant design.

Med sin ekstra kraftige konstruktion er denne boxelevationsseng et imponerende stykke håndværk. Den er udstyret med en pålynet 7-zoners pocket springmadras, der tilpasser sig din krop og giver optimal støtte. Den er polstret med 25 mm Cooltex Breeze skum, som sikrer øget liggekomfort og åndbarhed.

Fås i tre forskellige stoftyper – Baltimore, Fløjl eller Velour – og et udvalg af farver, der passer til enhver stil og indretning. Du kan også vælge mellem fire forskellige hårdhedsgrader (Soft, Medium, Fast eller X-Fast), så sengen tilpasses dine individuelle præferencer.

Boxelevationsbunden er bygget med MDF-plader, der sikrer en solid og stabil sengeløsning. Madrassen lynes fast på bunden og følger elevationen perfekt, uden behov for ekstra bremser. Sengen betjenes trådløst med en OKIN motor, der har et natlys og kan endda styres gennem en mobiltelefon ved hjælp af OKIN-appen.

For at fuldende din søvnoplevelse kan du vælge mellem fire forskellige topmadrasser. Svane Latex Topmadras tilbyder en blød liggekomfort og er selvventilerende og fugtighedsregulerende. Celsius Topmadras er viskoelastisk og tilpasser sig din krops temperatur og trykfordeling. Quiltet Latex Topmadras har en sommer- og vinterside, der er polstret med bomuld og uld. Deluxe Natur Latex Topmadras er fremstillet af åbenporet naturlatex og har en sommer- og vinterside polstret med bomuld og uld.

Livingbed Lux EF Box Elevationsseng 180×200 er den ultimative kombination af komfort og æstetik. Tag springet og gå en ny og inspirerende søvnoplevelse i møde.

Scroll to Top