Tilbud!

Livingbed Lux EF Box Elevationsseng 180×210

Original price was: 48.396 kr..Current price is: 23.999 kr..

Oplev ultimativ luksus og komfort med Livingbed Lux EF Box Elevationsseng. En stilfuld og ergonomisk seng, der tilpasser sig dine behov.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789700770710742 Kategori:

Oplev den ultimative søvnlukseri med Livingbed Lux EF Box Elevationsseng i størrelsen 180×210 cm. Denne seng er skabt til at tilbyde en overlegen soveoplevelse og fuldender dit soveværelse med sin luksuriøse og moderne æstetik.

Livingbed Lux EF Box Elevationsseng er bygget med en ekstra kraftig konstruktion, der sikrer soliditet og langvarig holdbarhed. Den er udstyret med en 7-zonet pocket springmadras med hele 250 fjedre pr. kvadratmeter, der giver optimal støtte til kroppen og sikrer en behagelig og ergonomisk liggeposition. For at forbedre liggekomforten og åndbarheden er madrassen polstret med 25 mm Cooltex Breeze skum.

Denne seng er ikonisk med sit flotte møbelstof, der findes i tre forskellige typer; Baltimore, Fløjl eller Velour. Du kan vælge mellem flere farver, der passer til din personlige stil og indretning. Med fire forskellige hårdhedsgrader (Soft, Medium, Fast eller X-Fast) kan du tilpasse sengen efter dine individuelle præferencer og søvnbehov.

Boxelevationsbunden i Livingbed Lux EF Box Elevationsseng er også ekstra solid og stabil. Den er konstrueret med MDF-plader, der sikrer en fast base til madrassen. Madrassen er lynet fast til bunden, hvilket giver en problemfri følelse, når du stiller sengen i elevation. Du behøver ikke bekymre dig om ende- eller sidebremse – madrassen følger elevationsbunden perfekt.

Drivkraften bag denne seng er den trådløse OKIN motor, som drives med en fjernbetjening. Betjeningen har endda natlys og er forberedt til at blive brugt med en mobiltelefon via OKIN-appen. Intet er mere bekvemt end at kunne justere sengens position med et tryk på en knap.

Livingbed Lux EF Box Elevationsseng inkluderer også en praktisk stofpose, der kan fastgøres til siden af sengen. Du kan opbevare dine ejendele som fjernbetjeningen, avisen, tabletten eller mobiltelefonen lige ved siden af dig – altid inden for rækkevidde.

Udover alt dette kan du vælge mellem fire forskellige topmadrassmodeller, der passer til dine individuelle præferencer og liggekomfort. Svane Latex Topmadras tilbyder en blød og elastisk overflade med god tilpasningsevne og fugtighedsregulering. Svane Celsius Topmadras er baseret på viskoelastisk skum, der tilpas

Scroll to Top