Tilbud!

Livingbed Lux EF Box Elevationsseng 90×200

Original price was: 24.198 kr..Current price is: 11.999 kr..

Oplev ultimativ luksus og komfort med Livingbed Lux EF Box Elevationsseng. Få en himmelsk søvnoplevelse med justerbar elevation.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701285022238 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus i din egen seng med vores Livingbed Lux EF Box Elevationsseng 90×200. Denne seng er mere end bare en seng – den er en oase af velvære og afslapning.

Bygget med en ekstra kraftig konstruktion, garanterer denne seng stabilitet og holdbarhed i mange år fremover. Med den innovative 7-zonede pocket-fjedermadras får din krop den optimale støtte og komfort, da hver fjeder er uafhængig og tilpasser sig din kropsholdning. For at forbedre liggeoplevelsen er sengen polstret med 25 mm Cooltex Breeze-skum, der ikke kun tilføjer en ekstra behagelig fornemmelse, men også giver en øget åndbarhed.

Livingbed Lux EF Box Elevationsseng er ikke kun funktionel, men også stilfuldt designet. Den er beklædt med et flot møbelstof i tre forskellige stoftyper, og vi tilbyder et bredt udvalg af farver, så du kan finde den perfekte stil, der passer til resten af dit soveværelse.

Du kan tilpasse din seng yderligere ved at vælge mellem fire forskellige hårdhedsgrader (blød, medium, fast eller ekstra fast) for at sikre en individuel passende fasthed til din krop.

Elevationssengen betjenes ved hjælp af en trådløs OKIN-motor, der giver dig mulighed for at indstille sengens position med lethed. Med en indbygget natlysfunktion i fjernbetjeningen og under sengen kan du finde vej om natten uden problemer. Du kan også downloade OKIN-appen og betjene sengen direkte fra din mobiltelefon.

For at opfylde dine specifikke behov og ønsker til liggekomfort, giver vi dig mulighed for at vælge mellem fire forskellige topmadrasser. Svane Latex Topmadras har en elastisk overflade og tilpasser sig din krop med en blød liggekomfort. Svane Celsius Topmadras er udviklet med trykaflastning, der sikrer den bedste støtte og trykudligning. Quiltet Latex Topmadras har en polstret side til sommeren og en side med uld til vinteren, og Deluxe Natur Latex Topmadras tilbyder åndbarhed samt en polstret side til både sommer og vinter.

Medfølgende i prisen får du også en praktisk stofpose til siden, hvor du kan opbevare dine fjernbetjeninger, avisen, tabletten og din mobiltelefon.

Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med Livingbed Lux EF Box Elevationsseng 90×200. Lad dig forkæle med komfort, stil og funktionalitet i en seng, der er designet til at give dig den bedste mulige søvn.

Scroll to Top