Tilbud!

Livingbed Lux Elevationsseng 120×200

Original price was: 26.597 kr..Current price is: 12.999 kr..

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores Livingbed Lux Elevationsseng. Få den bedste søvnoplevelse og styr din søvnkvalitet med vores innovative løsninger.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10789701680284561 Kategori:

Oplev ultimativ komfort og luksus med vores fantastiske Livingbed Lux Elevationsseng i størrelse 120×200 cm. Denne seng er ikke bare en almindelig seng, men en oplevelse i sig selv.

Vi har skabt denne seng med 250 7-Zonet pocketfjedre pr. kvadratmeter, der sikrer en optimal og individuel støtte til hele din krop. Med en 25 mm Cooltex Breeze polstring og en 42-lamellers el-bund får du ikke kun ekstra liggekomfort, men også en fantastisk åndbarhed. Du kan vælge mellem fire forskellige hårdhedsgrader, alt efter dine præferencer og behov.

Sengen er smukt betrukket med møbelstof i tre forskellige stoftyper – Baltimore, Fløjl eller Velour – og kommer i flere flotte farver, der passer til enhver indretning. Du kan virkelig skabe din egen stil og personlighed med denne seng.

Men det stopper ikke dér. Vores elevationsseng er udstyret med en kraftig høj ramme og 42 fleksible lameller med hårdhedsregulering ved lænden, nakken, ryggen og benene. En trådløs fjernbetjening driver den kraftfulde Okin motor, der endda har natlys under sengen. Og med Okin-appen kan du endda styre sengen med din mobiltelefon. Bekvemmelighed og teknologi i ét.

Vi sørger også for ekstra detaljer og funktioner, der gør din soveoplevelse endnu bedre. Der medfølger to madrasbremser og en stofpose til opbevaring af dine ting lige ved hånden.

Du kan også vælge mellem fire forskellige topmadrasser for at opnå den perfekte liggekomfort. Vores Svane Latex Topmadras med 8 cm tyk latexskum tilbyder en blød og behagelig liggekomfort. Celsius Topmadras er lavet af viskoelastisk materiale, der giver en unik trykaflastning og tilpasser sig kroppens temperatur. Quiltet Latex og Deluxe Natur Latex-topmadrasserne tilbyder også ekstra funktioner såsom Sommer/Vinter sider, hvor det ene polstret med bomuld og det andet med uld.

Den Livingbed Lux Elevationsseng 120×200 er simpelthen den ultimative seng til comfort og luksus. Gå ikke på kompromis med din søvnoplevelse – vælg denne seng og oplev en helt ny verden af komfort og velvære i dit soveværelse.

Scroll to Top