vidaXL kontinentalseng 100×200 cm stof mørkegrå

2.612 kr.

Opgrader din søvnkomfort med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegrå stof. Oplev den ultimative støtte og fordyb dig i en dyb og afslappende søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401336992087 Kategori:

Oplev ægte komfort og ro med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng i en elegant mørkegrå farve. Forbered dig på en nattesøvn som du aldrig har oplevet før.

Vores kontinentalseng er ikke bare et smukt indslag i dit soveværelse, den tilbyder også maksimal afslapning og god søvn. Med sit slidstærke stof får sengen et enkelt og rent look, der både er åndbart og holdbart.

Madrasens indbyggede pocketfjedre er af høj kvalitet, og de sikrer enestående holdbarhed samt tilpasningsevne. De individuelle fjedre absorberer effektivt støj og stød, så du kan vende og dreje dig uden at forstyrre din partners søvn.

Madrassen tilbyder mellemhård støtte, som giver både stabilitet og komfort. Den er perfekt til dem, der sover på maven. Og med den hudvenlige topmadras nyder du en blød og behagelig overflade, der beskytter madrassen og giver ekstra komfort.

Sengens lameller i krydsfiner sikrer en jævn vægtfordeling og holder madrassen på plads, selvom du bevæger dig om natten. Du kan derfor sove trygt og godt og vågne op frisk og veludhvilet.

Bemærk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Der medfølger en brugermanual til nem montering, så du kan nyde din nye kontinentalseng hurtigt og problemfrit.

Sengestellet er lavet af slidstærkt stof (100% polyester) og krydsfiner, og har målene 203 x 100 x 35 cm (L x B x H). Madrassen er fremstillet af stof (100% polyester) og pocketfjedre, og har målene 100 x 200 x 20 cm (B x L x H). Topmadrassen er lavet af stof (100% polyester) og skum, og har målene 100 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Grib denne mulighed for at få en kontinentalseng med enestående komfort og stil. Bestil vores vidaXL kontinentalseng i dag, og opdag en ny måde at sove på.

Scroll to Top