vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm kunstlæder cremefarvet

5.266 kr.

Få en god nattesøvn og en sofistikeret stil med vores vidaXL kontinentalseng. Den cremefarvede kunstlæderfinish og integrerede LED-lys gør den til det ultimative soveværelsesmøbel.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335984558 Kategori:

Lad dine drømme tage form med vores elegante og moderne kontinentalseng med LED-lys. Denne fornemme cremefarvede seng vil være det centrale punkt i dit soveværelse og tilføje en sofistikeret atmosfære til din søvnoplevelse.

Sengen er fremstillet af slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, der ikke kun er modstandsdygtigt over for pletter, men også nemt kan rengøres med en fugtig klud. Den glatte overflade giver sengen et luksuriøst udseende, der minder om ægte læder.

Vores praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver fremragende rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen for at læse eller se tv. Du vil elske den ekstra komfort og bekvemmelighed, denne funktion tilfører din daglige rutine.

Et særligt højdepunkt ved denne seng er den farverige LED-strip, der bringer lys til mørket. Skab en fortryllende atmosfære og skift farver efter humør eller præference.

Madrasen i sengen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der giver enestående støtte og komfort. Disse fjedre er designet til at absorbere støj og stød og tilpasse sig din krops bevægelser, så du kan sove i ro og mag.

For ekstra hygiejne og komfort er topmadrassen også hudvenlig med et blødt betræk og fyld af skum. Bemærk, at madrassen ikke kan returneres efter åbningen af emballagen af hygiejniske årsager. Du kan dog klippe den del, der har symbolet med saks og stadig benytte USB-porten.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsmanual, der gør det nemt at samle den. Bemærk, at 5 V USB-strømforsyningen ikke er inkluderet i pakken.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores kontinentalseng. Bestil den i dag og giv dit soveværelse et strejf af raffineret eleganse.

Scroll to Top