vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm kunstlæder sort

3.545 kr.

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores eksklusive kontinentalseng. Den er luksuriøs, stilfuld og tilbyder ultimativ komfort til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734055 Kategori:

Nyd den ultimative komfort og en god nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder. Denne seng er skabt til at tilbyde dig den maksimale afslapning og en sund søvnoplevelse.

Vores kontinentalseng er fremstillet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, hvilket gør den let at rengøre og modstandsdygtig over for pletter. Den glatte overflade tilføjer et strejf af luksus og giver sengen et ægte læderlook.

Med den praktiske sengegavl kan du nemt justere højden efter dine behov og nyde fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrassen har indbyggede individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer ekstra holdbarhed og tilpasningsevne. Disse fjedre absorberer støj og stød effektivt, når du vender og drejer dig om natten.

Denne mellemhårdt støttende madras giver den perfekte stabilitet og fasthed, og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Du vil opleve enestående komfort og støtte hele natten.

Vores hudvenlige topmadras er betrukket med et blødt og behageligt stof, der garanterer en behagelig overflade at sove på.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Du får også en brugervenlig manual, der gør monteringen af sengen nem og hurtig.

Sengen leveres i en stilfuld sort farve og er fremstillet af kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester), massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Mål: 203 x 103 x 118/128 cm (L x B x H).

Madrassen har en hvid og sort farve og er lavet af kunstlæder (75% polyvinylchlorid, 5% bomuld, 20% polyester) samt en fyldning af pocketfjedre og skum. Mål: 100 x 200 x 20 cm (B x L x H).

Topmadrassen kommer i hvid farve og er betrukket med et blødt stof (100% polyester) og med en fyldning af behageligt skum. Mål: 100 x 200 x 5 cm (B x L x H).

Dette komplette sæt inkluderer en sengeramme, en sengegavl med kanter, en madras og en topmadras. Vi er sikre på, at du vil nyde de mange fordele ved vores vidaXL kontinentalseng med madras i kunstlæder og opleve den bedste søvn i dit liv.

Scroll to Top