vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm stof lysegrå

2.860 kr.

Få utrolig komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Den luksuriøse madras og det moderne design giver dig den bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401336845066 Kategori:

Drøm dig væk til en nattesøvn fyldt med komfort og ro med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i stof lysegrå. Denne kontinentalseng er skabt til at give dig den ultimative afslapning og en god nattesøvn.

Med sit enkle og rene look er sengen ikke kun stilfuld, men også åndbar og slidstærk takket være det holdbare stof. Du kan justere sengegærdet i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du sidder op i sengen og nyder en god bog eller ser dit yndlingsprogram.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der tilpasser sig din krop og absorberer støj og stød, når du bevæger dig om natten. Den mellemhårde støtte giver dig den perfekte fasthed og stabilitet, og er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er beklædt med et blødt og hudvenligt stof, der føles behageligt mod din hud, og tilføjer ekstra komfort til din soveoplevelse.

Vi gør opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Men vi er sikre på, at du vil blive forelsket i din nye kontinentalseng.

Sengens materiale omfatter stof (100% polyester), krydsfiner og konstrueret træ, og dens mål er 203 x 100 x 78/88 cm (L x B x H). Madrassen og topmadrassen er henholdsvis 20 cm og 5 cm høje og er lavet af stof (100% polyester) og fyldt med pocketfjedre og skum. Vi sørger for, at du får en komplet pakke med alt, hvad du har brug for, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras.

Giv dig selv den perfekte nattesøvn med vores vidaXL kontinentalseng med madras i stof lysegrå. Læn dig tilbage, slapp af og lad os tage dig med på en rejse mod god søvn.

Scroll to Top