vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof gråbrun

3.325 kr.

Oplev luksus og komfort i din egen seng. Vores kontinentalseng tilbyder enestående støtte og stil med dens elegante design og kvalitetsmadras. Gør hver nat til en drøm.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335991193 Kategori:

Komplet afslapning og en god nattesøvn er ikke længere en drøm, men en realitet med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i gråbrun stof. Denne seng er designet til at give dig den ultimative komfort og afslapning, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Med sin slidstærke og smukke gråbrune stof er denne seng ikke kun smukt at se på, men også åndbar og slidstærk. Den justerbare sengegavl tilbyder den perfekte rygstøtte, når du ønsker at sidde op i sengen og nyde din yndlingsbog eller se dine foretrukne tv-programmer.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres ekstraordinære kvalitet og udholdenhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du drejer og vender dig om natten og tilpasser sig din krop til en ekstraordinær søvnoplevelse. Med mellemhård støtte giver denne madras den nødvendige stabilitet og komfort, især til dem, der foretrækker at sove på maven.

Med den medfølgende hudvenlige topmadras får du en blød og behagelig overflade at sove på. Topmadrassen er også designet til at beskytte madrassen og holde den i perfekt stand i lang tid.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. Men vi er sikre på, at du vil falde pladask for denne seng, så snart du prøver den.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsmanual og indeholder en sengeramme, sengegærde, madras og topmadras. Captivate your senses with the vidaXL kontinentalseng med madras in gråbrun stof and experience pure bliss in your bedroom.

Scroll to Top