vidaXL kontinentalseng med madras 120×200 cm stof mørkegrå

3.326 kr.

Få den bedste søvn med vores luksuriøse kontinentalseng i mørkegråt stof. Perfekt komfort og stil til din soveværelse og til en utrolig pris. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401336844834 Kategori:

Opdateret produktbeskrivelse:

Drøm dig ind i en god nattesøvn med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med madras i mørkegråt stof. Denne stilfulde seng er skabt til maksimal afslapning og komfort, så du kan vågne frisk og veludhvilet op hver morgen.

Vores kontinentalseng er ikke kun smuk at se på, men også praktisk og holdbar. Det slidstærke stof giver sengen et enkelt og elegant look, samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt over for daglig slid. Du kan derfor nyde glæden ved denne seng i mange år fremover.

Sengen kommer med en justerbar sengegavl, som kan tilpasses dine individuelle behov. Denne funktion giver dig mulighed for at opnå en optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsserier. Ingen behov for puder eller ekstra støtte – vores kontinentalsengtager sig af alt.

Med en madras, der er udstyret med individuelle pocketfjedre, er vores kontinentalseng designet til at levere høj kvalitet og lang holdbarhed. Disse pocketfjedre absorberer effektivt lyd og stød, når du drejer og vender dig om natten. Og den mellemhårde støtte sikrer, at du får den perfekte mængde stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet.

For at øge både komfort og hygiejneomfatter sengen også en hudvenlig topmadras. Betrækket er blødt og behageligt mod huden, og med fem centimeter fyld af skum får du ekstra støtte og sikrer en dejlig nattesøvn.

Sengen leveres med en brugermanual, der gør monteringen let og problemfri. Og af hensyn til hygiejne kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

Få en seng i kategori for sig selv med vores vidaXL kontinentalseng med madras, og skab den perfekte soveoplevelse for dig selv. Bestil din seng i dag og glæd dig til at falde i søvn på et luksuriøst og komfortabelt sted.

Scroll to Top