vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm stof sort

4.507 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen. Den stilfulde seng kombinerer elegant design med en luksuriøs madras, der sikrer en god nats søvn. Perfekt til at skabe et sofistikeret og behageligt soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401336845959 Kategori:

Er du på jagt efter den ultimative komfort og en god nats søvn? Så er vores vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 180×200 cm i sort stof lige noget for dig. Denne seng vil give dig den maksimale afslapning og lade dig vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Vores kontinentalseng har et stilrent og rent look, takket være det slidstærke stof. Stoffet er både åndbart og holdbart, så du kan nyde sengen i mange år fremover. Med den praktiske justerbare sengegavl kan du tilpasse den i højden efter dit behov og nyde den fremragende rygstøtte, når du f.eks. sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin høje kvalitet og er designet til maksimal holdbarhed og komfort. De individuelle pocketfjedre sikrer, at sengen tilpasser sig din krop og absorberer støjen og stødene, når du bevæger dig omkring i sengen. Madrassen har en mellemhård støtte, hvilket giver den perfekte stabilitet og komfort. Den er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For optimal komfort har vi også inkluderet en hudvenlig topmadras. Denne topmadras har et blødt og behageligt stofbetræk og øger følelsen af luksus og komfort. Du vil elske at synke ned i sengen, når du hviler dig på denne topmadras.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig monteringsvejledning, så du nemt kan samle sengen. Vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort stof, og oplev den ultimative komfort og en god nats søvn. Husk, af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Få den bedste søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng med madras 180×200 cm i sort stof. Bestil din nye seng i dag og glæd dig til at vågne op veludhvilet og klar til en ny dag.

Scroll to Top