vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm stof blå

2.549 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i blått stof. Den perfekte løsning til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401336850381 Kategori:

Oplev en drømmende nattesøvn med vores vidunderlige kontinentalseng. Den perfekte kombination af komfort og stil venter dig. Vores slidstærke stof med et enkelt og rent look vil ikke kun fortrylle dine øjne, men det er også åndbart og holdbart.

Når du har brug for at nyde lidt læsning eller se tv i sengen, vil den justerbare sengegavl give dig den perfekte rygstøtte. Aldrig før har det været så behageligt at slappe af i sengen. Vores madras, udstyret med individuelle pocketfjedre, er synonym med kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, når du bevæger dig, hvilket sikrer en hvilende søvn hele natten lang.

Den mellemhårde støtte på madrassen giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Det er den ideelle løsning for mave-sovende personer. Med en hudvenlig topmadras, der har en blød og behagelig overflade, bliver din nattesøvn ikke kun afslappende, men også luksuriøs.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Men med den medfølgende brugermanual vil montering af sengen være en leg.

Oplev en ny verden af komfort med vores kontinentalseng. Gør soveværelset til din egen personlige oase. Bestil den nu og få en drømmende søvn hver nat.

Scroll to Top