vidaXL kontinentalseng med madras 90×190 cm stof mørkebrun

2.706 kr.

Oplev luksus og komfort i dit soveværelse med vores unikke vidaXL kontinentalseng. Den moderne stofdesign og premium madras sikrer en drømmende søvn hver nat. Få et afbræk fra hverdagens stress og forkæl dig selv i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401336846053 Kategori:

Oplev en himmelsk søvnoplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i en smuk mørkebrun stofbeklædning. Denne seng er skabt til at tilbyde dig den ultimative afslapning og en dyb søvnoplevelse, der vil vække dine sanser.

Denne kontinentalseng er udstyret med et slidstærkt stof, der udstråler en simpel og elegant æstetik. Stoffet er både åndbart og holdbart, og det sikrer dermed en behagelig seng hele natten igennem.

Glæd dig over den praktiske højdejusterbare sengegavl, der giver dig fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse en god bog eller se dine yndlingsfilm og serier. Den gør dig i stand til at finde den perfekte position for ultimativ komfort.

Madrassen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer enestående holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne. Disse fjedre formår effektivt at absorbere støj og stød, når du vender og drejer dig om natten – så du kan nyde en nat uden forstyrrelser og fordybe dig i drømmeland.

Med en mellemhård støtte tilbyder madrassen ideel stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten. Den er perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven og sikrer derfor en behagelig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen, der er indbegrebet af ren luksus, er designet med et hudvenligt stofbetræk, der giver en blød og behagelig følelse. Du vil opleve en uovertruffen komfort og vågne op genvundet og forfrisket hver eneste morgen.

Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet. For nem montering følger der en brugermanual med hvert produkt.

Denne seng består af en sengeramme, sengegærde, madras og en topmadras. Rammen er fremstillet af krydsfiner, konstrueret træ og stof, mens madrassen og topmadrassen er lavet af polyesterstof og fyldt med pocketfjedre og skum.

Forkæl dig selv med den ultimative søvnløsning. Vælg vores vidaXL kontinentalseng med madras og tag din søvn til nye højder af luksus og komfort. Step ind i en verden af drømme og vågn op med en ny følelse af velvære hver morgen.

Scroll to Top