vidaXL sengeramme til kontinentalseng 180×200 cm stof lysegrå

883 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores elegante sengeramme. Med sin moderne stofdesign og robuste konstruktion er den perfekt til en 180×200 cm kontinentalseng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334477381 Kategori:

Optimer din søvnoplevelse med den luksuriøse vidaXL sengeramme til kontinentalseng i lysegråt stof (180×200 cm). Denne sengeramme er designet med fokus på komfort og stil, og den vil hurtigt blive hjertet i ethvert soveværelse.

Det slidstærke stof bidrager ikke kun til sengens enkle og rene look, men det er også åndbart og holdbart. Du kan være sikker på, at den vil holde i lang tid. De solide ben på sengen sikrer stabilitet og sikkerhed, så du kan slappe helt af, uden at bekymre dig om sengen.

Sengerammen er udstyret med lameller i krydsfiner, som sikrer en jævn og behagelig støtte til din madras. Uanset hvor meget du vender og drejer dig i løbet af natten, vil madrassen forblive på plads og give dig den optimale støtte hele natten igennem.

Bemærk, at denne pakke kun indeholder sengerammen. Madrassen medfølger ikke, men du kan finde matchende madrasser i vores webshop. Vi har gjort monteringen nem for dig ved at inkludere en brugermanual, så du hurtigt og problemfrit kan få din nye seng klar til brug.

Livet er for kort til at sove på en kedelig seng. Vælg vores vidaXL sengeramme til kontinentalseng og opgrader din søvnoplevelse til et helt nyt niveau af komfort og stil. Gå ikke på kompromis med din søvn – vælg kvalitet, vælg design og vælg vidaXL.

Scroll to Top