vidaXL sengeramme til kontinentalseng 90×190 cm stof gråbrun

604 kr.

Giv din søvnoplevelse et løft med vores stilfulde vidaXL sengeramme. Fremhæver det moderne design og komforten ved en kontinentalseng i en varm gråbrun farve. Perfekt til dit drømmerum.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334477519 Kategori:

Ønsker du en seng, der ikke kun ser fantastisk ud, men også sikrer dig en god nats søvn? Så er vidaXL sengerammen til kontinentalseng det perfekte valg for dig.

Denne sengeramme er designet med fokus på både komfort og holdbarhed. Det slidstærke stof i en elegant gråbrun farve tilføjer et enkelt og rent look til dit soveværelse, samtidig med at det er åndbart og modstandsdygtigt mod daglig brug.

Stabiliteten og robustheden er ikke noget problem med de støttende ben, der er konstrueret til at holde din seng i balance og give dig den nødvendige stabilitet og sikkerhed. Så uanset om du læser en god bog, ser Netflix eller bare hviler dig, kan du være sikker på, at din seng er pålidelig og solid.

Det er vigtigt, at din madras forbliver på plads, mens du sover, og det er præcis, hvad lamellerne i krydsfiner på denne sengeramme sikrer. De garanterer en jævn vægtfordeling og sørger for, at din madras forbliver, hvor den skal, uanset hvor meget du bevæger dig om natten.

Bemærk, at denne pakke kun indeholder sengerammen, og madrassen medfølger ikke. Vi tilbyder dog et bredt udvalg af matchende madrasser i vores webbutik, så du nemt kan finde den perfekte madras til denne sengeramme.

Vi ønsker, at du får en problemfri installation og brug af vores produkt, derfor leveres det med en brugermanual, der vejleder dig gennem monteringsprocessen.

Få mest muligt ud af din søvn med en seng, der både er stilfuld, komfortabel og holdbar. Vælg vidaXL sengerammen til kontinentalseng, og oplev øget komfort og en god nats søvn hver nat. Din søvn er vigtig – sørg for at vælge det bedste.

Scroll to Top